Telefon kontaktowy: 661-303-316
Pracownicy stołówki odbierają telefon wyłącznie od poniedziałku do piątku, w godzinach: 7:00–8:00 i 15:00–15:30.
JADŁOSPIS TYGODNIOWY:
Poniedziałek 5.05.25
Zupa pomidorowa zabielana a zacierką i zieloną pietruszką 300ml
(śmietana- mleko)
Paluszki rybne z pieca 100g, ziemniaki z koperkiem120g, kapusta kiszona z jabłkiem, marchewką i porem 100g
Kompot wieloowocowy, woda mineralna niegazowana 250ml
Wtorek 6.05.25
Zupa ogórkowo- szczawiowa z ziemniakami ,koperkiem i zieloną pietruszką 300ml (śmietana -mleko)
Gulasz ze schabu zagęszczony warzywami 100g/20g, ryż 120g, mix warzyw gotowanych 100g
( fasolka szparagowa, brokuł, kalafior)
Kompot owocowy, woda mineralna 250g
Środa 7.05.25
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami, koperkiem i zieloną pietruszką 300ml ( śmietana- mleko)
Pyzy drożdżowe na parze z musem z malin i truskawek 150g/20g
( mąka pszenna, jajka, mleko)
Herbata z cytryną, woda mineralna niegazowana 250ml
Czwartek 8.05.25
Zupa jarzynowa z ryżem, koperkiem i zieloną pietruszką 300ml
Penne śródziemnomorskie z duszonym mięsem, papryką i kukurydzą 300g
(mąka pszenna, jaja)
Herbata z cytryną, woda mineralna 250ml
Piątek 9.05.25
Zupa z brokułów i szpinaku zabielana z koperkiem i zieloną pietruszką 300ml ( śmietana- mleko)
Pierogi leniwe z jogurtem naturalnym i wanilią 150/20g
(mąka pszenna, jajka, ser-mleko)
Kompot wieloowocowy, woda mineralna 250g
SMACZNEGO
Alergeny w jadłospisie są zaznaczone grubą czcionką.