Telefon kontaktowy: 661-303-316
Pracownicy stołówki odbierają telefon wyłącznie od poniedziałku do piątku, w godzinach: 7:00–8:00 i 15:00–15:30.
JADŁOSPIS TYGODNIOWY:
PONIEDZIAŁEK 14.04.2025
Zupa ogórkowa zabielana z ryżem, koperkiem i zieloną pietruszką (śmietana-mleko) 300 ml
Pierogi ruskie z masłem i cebulką 250g/20g (mąka pszenna, mleko, jaja)
Kompot wieloowocowy, woda mineralna niegazowana 250 ml
WTOREK 15.04.2025
Barszcz biały zabielany z zieloną pietruszką (śmietana-mleko) 300 ml
Spaghetti w sosie pomidorowym z bazylią 300 g
Kompot owocowy, woda mineralna niegazowana 250 ml
ŚRODA 16.04.2025
Zupa pomidorowa zabielana z ryżem i zieloną pietruszką (śmietana-mleko) 300 ml
Paluszki rybne z pieca 120 g, ziemniaki z koperkiem 150g, surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i marchewką 100g
Kompot wieloowocowy, woda mineralna niegazowana 250 ml
SMACZNEGO
Alergeny w jadłospisie są zaznaczone grubą czcionką.